– Godt å være tilbake sammen med guttene og slippe å tenke på kneet

Alex Oxlade-Chamberlain tok et nytt stort steg mot skadecomeback i Marbella, men fortsatt er det ikke alt han kan være med på.

12. feb 2019 kl 17.58 Arve Vassbotten

Tirsdag trente Alex Oxlade-Chamberlain for fullt sammen med lagkameratene på Marbella. Det er første gang 25-åringen gjør siden han skadet kneet i semifinalen i Champions League mot Roma i april i fjor.

Kjernemuskelatur, pasningsøvelser og rondos (se video under), sto på treningsprogrammet på den første økten i varmen.

– Jeg føler meg stiv, spøkte spilleren selv da han gikk av banen og ble møtt av LFCTV.

– Neida, jeg føler meg bra. Det er godt å være tilbake sammen med guttene og slippe å tenke på kneet eller skader. Jeg er bare glad for å være tilbake.

– Dette var min første introduksjon med å være tilbake, og jeg satte pris på det.

– Jeg jobbet hardt, se på opptakene igjen. Jeg er kandidat til MOM (Man of the match). Andy Robertson, er fortsatt ikke så god som meg, sa en selvsikker Alex Oxlade-Chamberlain.

Også Rhian Brewster, Ben Woodburn og Nat Phillips, som alle tre har slitt med skader, var med på dagens økt. Det var imidlertid ikke James Milner, Georginio Wijnaldum og Fabinho.

– Trener alene igjen i ettermiddag

OGSÅ MED:
OGSÅ MED:  Rhian Brewster under dagens økt.

– Guttene måtte jobbe litt med kjernemuskulaturen, pasninger og rondos, og det er fint at de kunne bli involvert. Disse tingene kan OX gjøre, det samme med Rhian og Ben, mens Nat Philips kunne gjorde det meste av det. Det er er bare bra. I ettermiddag må de gjøre sine egne ting igjen, og så forhåpentligvis kan vi integrere dem steg for steg, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Dermed antyder vel Klopp at det blir en tøffere andreøkt på tirsdagen.

Jürgen Klopp sa å pressekonferansen før kampen mot Bournemouth at han tror Oxlade-Chamberlain kan bli klar til tiden rundt en eventuell semi-finale i Champions League, og kanskje allerede til en kvartfinale.

Det vil si at han sannsynligvis er tilbake mellom 9. og 30. april. Derfor er han også inkludert i Liverpools Champions League-tropp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]