– Poeng fra Old Trafford er aldri et dårlig resultat

Andy Robertson må undersøkes etter å ha fått Romelu Lukaku over seg.

25. feb 2019 kl 08.57 Arild Skjæveland

Det endte 0-0 i storkampen mellom Liverpool og Manchester United på søndag. Resultatet gjør at de helrøde igjen er på toppen av tabellen, ett poeng foran Manchester City med like mange kamper spilt.

Andy Robertson mener kampen kunne blitt vunnet.

– Jeg synes vi startet veldig bra, og vi hadde momentum. Vi angrep, men klarte ikke å skape store sjanser. Vi hadde en eller to, men vi kunne hatt mye mer, sier Robertson til Liverpoolfc.com.

– Andreomgang var skuffende for begge lag, med få sjanser og mye slurvete pasningsspill. Vi prøvde helt til slutt, og i de siste 5-10 minuttene var vi laget som prøvde å vinne kampen, men ett poeng på Old Trafford er aldri et dårlig resultat, sier venstrebacken.

Skal undersøkes

Robertson sier at laget kom til Old Trafford for å vinne.

– Det kunne ha blitt mer enn et poeng, men det var det vi fikk, og nå er vi tilbake på toppen av Premier League. Vi kom hit selvsagt for å vinne, men ønsket selvsagt å unngå tap. Vi ønsket å få noe med oss fra kampen, og det klarte vi.

Skotten lå nede med smerter etter å ha fått Romelu Lukaku over seg. Han klarte å fortsette kampen, men må undersøkes. Det så ut til å gå utover armen.

– Det er litt sårt, så vi får skjer på mandag. Det føles greit. Jeg håndterte det, så får vi se hva undersøkelsene viser, sier han.

– Fire bytter i førsteomgang er helt uvanlig i en slik kamp, og de som måtte av banen slet. Vi burde håndtert det bedre, for kampen var i gang. Det ble mange stopp som drepte momentumet, og vi måtte sette i gang igjen. Vi burde bare ha kjørt på etter alle stoppene i spillet, og det er noe vi må jobbe med.

SKAL UNDERSØKES:
SKAL UNDERSØKES:  Andy Robertson må undersøkes etter å ha fått Romelu Lukaku over seg.

Vitner om respekt

Robertson mener måten Bayern München og Manchester United har valgt å spille mot Liverpool er et tegn på respekt.

– Det er et tegn på respekt, men som lag må vi også starte å respektere oss selv. Store lag som Bayern og Manchester United er full av verdensklassestjerner, og de har endret måten de spiller på for å stoppe oss. Vi må ta det som et tegn på respekt. Vi bør vise hvorfor den respekten er der.

– Jeg synes vi spilte bedre mot United enn i midtuken. Disse store lagene viser oss respekt, men kanskje må vi begynne å respektere oss selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]