Sjuende ligatapet for Tottenham

Et bortetap for Burnley kan ha sendt Tottenham utenfor gullstriden for godt.

23. feb 2019 kl 15.43 Torbjørn Flatin

Til tross for at toppscorer Harry Kane var med fra start igjen etter skadeopphold, og scoret i "comebacket", ble det nederlag for Tottenham i bortekampen mot Burnley.

Tidlig i 2.omgang headet Chris Wood inn via tverrliggeren fra en corner som nok var feil idømt. Kane utlignet da Burnley sov ved et innkast og tillot spissen og komme seg inn i straffefeltet og score med en pen avslutning ved bortre stolperot. Dårlig forsvarsspill tillot imidlertid Burnley å kunne legge inn i feltet mot slutten av kampen og hvor Ashley Barnes var fint frempå ved bakre stolpe.

Dermed er Tottenham fem poeng bak Manchester City med like mange kamper spilt, og det samme antallet poeng bak Liverpool som skal spille mot Manchester United i morgen før alle de tre topplagene har vært i aksjon 27 ganger.

I det gjenstående programmet har Spurs bortekamper mot både Manchester City og Liverpool. De har Chelsea på Stamford Bridge i neste ligarunde, etterfulgt av hjemmekamp mot naboen Arsenal på Wembley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]