Klopp etter kampen:– Skadene ødela rytmen vår

Jürgen Klopp mener at alle skadene i den første omgangen i den målløse kampen på Old Trafford ødela rytmen i Liverpools spill.

24. feb 2019 kl 18.34 Odd Sindre Tonning

Hele fire bytter ble foretatt i den første omgangen, hvor Manchester United måtte bruke alle byttene sine. I tillegg til dette måtte også Roberto Firmino av banen etter en halvtimes spill.

En merkelig kamp

I første omgang ble Juan Mata, Jesse Lingard og Ander Herrera alle tvungne til å gå av banen på rekke og rad grunnet skader, mens Liverpools Roberto Firmino også måtte bite i gresset, i det Jürgen Klopp betegner som en merkelig kamp.

Heldigvis hadde vi bare en skade, og forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig, sa Klopp rett etter kampen.

Klopp mener også at alle skadene som oppstod ødela rytmen til laget hans.

Det var en vanskelig og merkelig kamp. Vi startet veldig bra, akkurat sånn som vi ønsket, men så startet skade-krisen. Den ødela rytmen vår, og vi klarte ikke å få den tilbake i en kamp uten noen særlige høydepunkter.

Tapte to poeng

Liverpool kjemper helt i toppen av Premier League, og overtok førsteplassen fra Manchester City med dagens poeng. Likevel mener Klopp at dette var to tapte poeng.

Manchester United vant et poeng, vi tapte to. Du er nødt til å slå United på dager de er mulige å slå, noe vi ikke gjorde i dag.

Vi spilte ikke fantastisk bra fotball i dag. Vi var ikke fleksible nok på den siste tredjedelen. Vi må holde ballen i de riktige områdene og skyte, noe vi ikke gjorde i dag. Det føles ikke veldig bra for øyeblikket, men vi har fått ett poeng til, og skal ut i aksjon igjen på onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]