Klopp om favorittstempelet:– To ekstremt sterke lag som møter hverandre

Jürgen Klopp har benektet at Liverpool er storfavoritter mot Bayern München på tirsdag, til tross for at de møter et lag hvor ikke alt har gått på skinner denne sesongen.

14. feb 2019 kl 19.44 Odd Sindre Tonning

Bayern München har ikke hatt den Bundesliga sesongen de hadde håpet på, mens Liverpool har hatt en eventyrlig ligasesong så langt. Likevel vil ikke Jürgen Klopp høre noe om at Liverpool er store favoritter i Champions League møtet.

Vanskelig for begge parter

– Det blir alltid sagt at vi er store favoritter. Det synes jeg er veldig morsomt. I denne kampen ser jeg to ekstremt sterke lag som møter hverandre, der jeg ikke vet hvem av dem som kommer til å nå neste runde, sier Klopp til Sky Sport Germany.

Han poengterer videre at det kommer til å bli en svært vanskelig kamp for begge lagene.

– Vårt lag fortsetter å utvikle seg. Vi har ikke vunnet noe enda, og det er ikke kult. Men på samme tid så er vår sult stor. Det vil bli veldig vanskelig for oss, men det vil ikke bli enkelt for Bayern heller.

Det blir alltid sagt at vi er store favoritter. Det synes jeg er veldig morsomt.Jürgen Klopp

Ubeseiret i Champions League

Etter 21 ligakamper ligger Bayern München på andreplass i den tyske ligaen, fem poeng bak Borussia Dortmund. For to uker siden tapte de 1-3 borte mot Bayer Leverkusen, til tross for at de tok ledelsen i første omgang.

Dette er ett av fire ligatap de har blitt påført denne sesongen. De har også tapt for Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach og Hertha Berlin.

I Champions League har de vært hakket vassere, og er ubeseiret så langt i Europa. I gruppespillet vant de begge kampene mot både Benfica og AEK Athen, mens de spilte uavgjort to ganger mot gruppetoer Ajax.

Liverpool har ingen kamper å spille før de skal ut i aksjon mot den tyske giganten på tirsdag, mens Bayern München allerede nå på fredag skal møte Augsburg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]