– Trents innlegg var verdensklasse

Virgil van Dijk nøt godt av Trent Alexander-Arnolds strøkne innleggsfot mot Watford, og scoret Liverpools to siste mål i 5-0 seieren over gultrøyene.

28. feb 2019 kl 00.15 Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold var ikke snauere enn at han noterte seg for tre målgivende pasninger da Liverpool satte fem mål bak Ben Foster.

– Hans innlegg og pasninger er i verdensklasse. Det har han vist gjennom hele sesongen. Det er spesielt å notere seg for tre målgivende pasninger i samme kamp, konkluderte Virgil van Dijk til Sky Sports etter kampen.

Midtstopperen doblet antall scoringer han har for klubben med sine to praktfulle hodestøt i kveld. Og det i løpet av bare tre minutter mot slutten av oppgjøret.

– Det var en god prestasjon totalt sett. Vi dominerte og hadde ballen mye, sa nederlenderen.

– Spesielt i første omgang spilte vi veldig bra. Watford klarte egentlig aldri å finne en løsning på vårt press. Vi scoret noen flotte mål, og det var selvsagt veldig hyggelig å komme på scoringslista for meg også, fortsatte han.

Status quo

Det er status quo i poengkolonnen i toppen av Premier League-tabellen, da Manchester City vant 1-0 over West Ham United takket være et svært billig straffespark. Men med en fire mål større seier enn de lyseblå forbedret Liverpool sin målforskjell betraktelig i forhold til rivalen. City har nå seks flere plussmål enn Liverpool, mot ti før dagens kamper.

– Alle har sine meninger om tittelkampen. For oss handler det bare om å konsentrere seg om neste kamp, og i kveld var det Watford for vår del. Vi forberedte oss veldig godt, selv om vi hadde kort tid til forberedelsene, sa Van Dijk.

– Vi var klare til kamp, og det skortet ikke på innsatsen. Vi ønsket å vise for våre fans og for oss selv at vi kan spille slik som dette hele sesongen. Vi må nyte dette. Nå er det tid for å komme til hektene igjen, og sørge for at vi er klare til helgen.

Da venter Merseyside-derbyet på Goodison Park.

– Jeg er ikke bekymret for noe annet enn det som foregår i garderoben vår, og de spillerne som kan påvirke vår prestasjon. Sett bort fra det, så nyter jeg hvert sekund av dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]