– Vi må prestere bedre enn det vi gjorde mot PSG

Ole Gunnar Solskjær har holdt sin pressekonferanse før søndagens kamp.

22. feb 2019 kl 12.52 Arild Skjæveland

Liverpool skal Liverpool spille sin 27. ligakamp for sesongen - og kanskje er det den tøffeste av de 12 som gjenstår. Det er siste gang Jürgen Klopps lag skal møte noen av topp seks-klubbene på bortebane.

Ole Gunnar Solskjær holdt sin pressekonferanse i formiddag.

– Jeg har spilt i noen av disse kampene selv, og vet hvor stort det er for supporterne og alle som jobber her. Støtteapparatet har fått mange kommentarer om at dette er den store, så da er det vår jobb å holde fokus og rette det inn mot å prestere når kampen starter på søndag.

– Det handler ikke om følelser. Jeg forstår at en kan ta følelser inn det, men vi må holde fokus.

Han fikk spørsmål om ligamesterskapet, og om han foretrakk av Tottenham vant foran Manchester City og Liverpool.

– Jeg involverer meg ikke i det, men kanskje det, svarte han.

Må opp et nivå fra PSG

I forrige uke ble Manchester United slått 2-0 på Old Trafford av et redusert Paris Saint-Germain.

– Vi må prestere bedre enn vi gjorde mot PSG, for det er en stor kamp mot et stort lag, og plutselig er vi ikke lenger underdogs. Nå får vi skryt, og vi skal møte dem. Vi må lære fra PSG. De skulle spilt med én mann mindre da kampen var jevn, men vi må sørge for at vi holder fokus. Disse kampene avgjøres av små marginer.

– Vi vet at vi får en tøff kamp. Liverpool har vært fantastisk, og de vil vite at det skal bli tøft å komme til Old Trafford. De vil respektere oss, og vi vil respektere dem.

– For dem er dette en stor kamp. Vi ønsker å bli topp fire, og vi møter Liverpool. Vi vet hvor stor den kampen er for Manchester United, støtteapparatet og supporterne. Vi ser bare frem til en ny utfordring for dette laget, og ønsker å bygge et lag som er verdig Manchester Uniteds historie. Det er et nytt steg etter Tottenham, Arsenal og Chelsea borte. Det var tre fantastiske seire.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 15.05, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]