Alberto Moreno blir trolig lagkamerat med Luis Alberto og Lucas Leiva

Lazio skal være nær å sikre seg Liverpools venstreback.

20. mar 2019 kl 18.33 Arild Skjæveland

Tirsdag la Alberto Moreno ut bilder fra at han besøkte Lucas Leiva i Roma. Den spanske venstrebacken er veldig nær Liverpools brasilianske spillere, og det var ikke noe overraskende i at han tok turen for å besøke sin tidligere lagkamerat når han uansett har fri i landslagspausen.

Nå ser det ut som at han også var der av andre grunner.

Ifølge velinformerte Simon Hughes i The Independent skal han nemlig være nær en avtale med Lazio om å signere en kontrakt. Moreno er Bosman-spiller til sommeren, og kommer ikke til å forlenge kontrakten han signerte da han kom til Liverpool fra Sevilla.

To nære venner i klubben

I tillegg til Lucas Leiva, så er også Luis Alberto i den italienske hovedstadsklubben, og har hatt stor sportslig suksess etter at han signerte for de lyseblå. Han kom til Liverpool samtidig som Moreno, og de to er svært nære venner.

Moreno skal også være ønsket av AS Roma. Han skal også ha tilbud fra Real Betis, som han vokste opp som supporter av. Så langt har det ikke kommet noe tilbud fra hans tidligere klubb Sevilla.

Fordi han har under et halvt år igjen av kontrakten har han kunnet holde samtaler med klubber siden januar.

26-åringen har bare startet to ligakamper for Liverpool denne sesongen. Når Andy Robertson er suspendert i den første kvartfinalen i Champions League, er det ventet at James Milner stepper inn og spiller back, ifølge Hughes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]