Andy Robertson i samtale med The Anfield Wrap om Anfields atmosfære

The Anfield Wrap har gitt ut et intervju med Andy Robertson, Tony Barrett og Spion Kop 1906s Sam Evans.

7. mar 2019 kl 21.44 Mari

I en nylig utgitt spesial-podcast har Gareth Roberts fra prisvinnende The Anfield Wrap satt seg ned med Andy Robertson. Sammen med Tony Barrett og Spion Kops Sam Evans snakker de om den spesielle Anfield-atmosfæren og hvordan den kan påvirke spillerne på banen.

— Jeg har vært supporter selv. Jeg dro på Celtic-kamper og jeg ville nyte det. Ikke sitte og være stresset hver gang motstanderen krysset midtbanestreken. Man vil dra på kamp og ha det gøy, nyte titteljakten, sier Robertson.

Bournemouth-kampen blir trukket frem som et eksempel på en overraskende god atmosfære, spesielt for en lørdagskamp med avspark klokken 15.00 lokal tid.

— Når vi spiller mot United eller Everton eller i Champions League så er det lettere å skape den spesielle atmosfæren men det er kanskje i denne type kamper vi trenger det mest, forteller den skotske venstrebacken.

— Jeg tror andre prøver å lage feller for Liverpool, de ønsker å se oss feile. De vil snakke om presset på spillerne, at supporterne setter press på spillerne. Men realiteten er at blant topp seks-lagene er det bare Liverpool som har supportere som har en positiv påvirkning på laget regelmessig. Ikke de andre klubbene. Det er i de andres interesse å prøve å undergrave det forholdet, sier Barrett.

Lytt til samtalen her, eller se hele intervjuet på YouTube:

Gratis The Anfield Wrap

Hvis du vil ha mer The Anfield Wrap, tilbyr de medlemmer av Liverpool Supporterklubb en måned gratis prøveabonnement på TAW Player — betalingstjenesten som gir deg tilgang til over 50 podcaster i måned.

Her får du show før kamper, reaksjoner rett etter kamper, eksklusive intervjuer, og egne programmer om overganger, historie osv. Du får også tilgang til intervjuer med Jürgen Klopp, Andy Robertson, Lucas Leiva, Xabi Alonso og mer.

For å prøve det ut besøker du theanfieldwrap.com/norway

Du får da en måned gratis, og du kan si det opp når som helst, akkurat som på Netflix og andre tjenester.

Etter at måneden er over, koster det like under 60 kroner i måneden. Vil du ikke fortsette, så kan melde deg av før den tid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]