Dejan Lovren tilbake på treningsfeltet

Liverpools kroatiske midtstopper var med i fellesøkten på Melwood i dag.

7. mar 2019 kl 16.19 Torbjørn Flatin

Etter at han siste gang var på banen i noen få minutter mot Wolverhampton i FA-Cupen 7. januar, forverret Dejan Lovren sin hamstringskade nok en gang på trening i etterkant av at han satt på benken mot Leicester 30. januar.

Siden har det vært flere positive meldinger fra manager Jürgen Klopp angående fremgangen i treningsarbeidet til den 29-årige kroaten, men nyheten om at Lovren er tilbake i full trening har latt vente på seg.


Hardt program

Dejan Lovren var en av dem som manglet på gårsdagens økt på Melwood, sammen med midtstopperkollega Joe Gomez, James Milner og Albert Moreno.

I dag melder imidlertid Liverpool Echo om at Dejan har tatt på seg treningstøvlene igjen.

Etter å ha vært ute i over en måned vil en benkeplass ventelig være det beste en kan håpe på angående Liverpools nr. 6, men med bl.a. kamper mot Bayern München og Fulham neste uke vil det være kjærkomment med flere alternativer for Klopp.

En landslagspause etterfølger bortekampen mot Fulham, og det går to uker før Tottenham er motstander på Anfield siste dagen i mars. Da kan også Joe Gomez igjen være tilgjengelig til Liverpools midtforsvar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]