– Nå er det på tide at vi vinner noe

James Milner har vært med på tre finaletap siden han kom til Liverpool.

15. mar 2019 kl 09.31 Arild Skjæveland

James Milner kom til Liverpool etter å ha vunnet to ligamesterskap, én ligacup og én FA cup med Manchester City. Han kom til Liverpool sommeren 2015, og ble hentet på Bosman av Brendan Rodgers. I oktober samme år fikk Rodgers sparken, og inn kom Jürgen Klopp.

Visekapteinen har vært med på å tape tre finaler så langt siden Klopp kom til klubben. Det ble tap i ligacupfinalen 2016, i Europa League-finalen 2016, og i Champions League-finalen 2018. Nå er tiden inne for at klubben tar det siste steget.

– Jeg har vært i tre finaler siden jeg kom, og tapt alle. Jeg er desperat for å få rettet opp i det, sier Milner i et intervju med Telegraph.

– Jeg har elsket hvert minutt av min tid i Liverpool, men å ikke vinne noe når vi har gitt oss selv mulighet til det er tøft å ta. Det er lenge siden vi har vunnet en ligatittel, og de siste årene har ikke Liverpool vunnet så mange troféer som de skulle ha gjort til å være en så stor klubb, sier han videre.

– Vi er et ungt lag i forbedring, men med sjansene vi har gitt oss selv? Vi må rette det det opp. Vi må komme over streken med en av dem, sier han.

DESPERAT:
DESPERAT:  James Milner forteller at han er desperat etter å vinne noe.

Vil helst unngå engelske lag

Fredag skal kvartfinalene trekkes. Det skjer i Nyon kl. 12.00.

– Vi er stolte over å ha spilt i en Champions League-finale. Det er et minne du aldri vil glemme - men du ønsker ikke å dra dit og tape. Det er en bitter pille å svelge når du taper Champions League-finalen, og måten det skjer på. Det er noe du ikke glemmer så fort. Du kan fortsatt tenke på det.

– Dersom, og forhåpentligvis, om vi går til finalen igjen, kan vi tenke på at vi skal rette det opp. Vi tok trolig med oss mer positivt enn negativt fra fjorårets finale. Tanken på veien dit, lagene vi slo, og selvtilliten vi fikk. Så kan du se hvordan vi har spilt i Premier League - vi har bare tapt én kamp. Det er selvtilliten som hjelper oss videre som lag, sier visekapteinen.

Nå håper han å slippe engelsk motstand i kvartfinalen.

– Det å ha fire lag blant de åtte siste er flott for England. Jeg har ikke spesielt lyst å møte noen av de andre, om jeg skal være ærlig, sier Milner.

– Det er alltid en rar følelse å spille mot et engelsk lag i Europa. Du er vant med å sette deg på flyet, men i stedet setter du deg på en buss og kjører på motorveien.

Vi kommer til å følge trekningen her på liverpool.no fra kl. 12.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]