– Det var en veldig vanskelig kamp

Jürgen Klopp var ikke veldig skuffet etter at det kun ble et poeng på Goodison Park.

3. mar 2019 kl 20.11 Hans Christian Boge-Fredriksen

Det endte målløst i det 233. Merseyside-derbyet, noe som førte til at Liverpool ikke tok tilbake serieledelsen. Etter kampen var ikke Klopp fornøyd med værforholdene.

– Det var en vanskelig kamp for flere grunner. Jeg vet at folk ikke liker at jeg sier det, men vinden kom fra alle kanter. Man kunne se det i mange situasjoner, noe som ikke hjalp på fotballen, spesielt når ballen var så mye i luften, sier Klopp.

– Lett å akseptere

Mange Liverpool-supportere sitter nok igjen med en skuffet følelse etter kampen. Selv sliter ikke Klopp å akseptere at to poeng gikk tapt i kampen om seriegullet.

– Det er ikke akkurat det vi ønsket, men det er noe. Det er lett å akseptere siden det var en vanskelig kamp, sier manageren.

Liverpool har nå spilt uavgjort i fem av de siste sju kampene. Søndagens resultat gjør at Liverpool for første gang på fjorten serierunder ikke leder Premier League.

– Vi må ta situasjonen som den er. Det har vært vanskelige kamper, det er greit. Vi må vise konstant stabilitet, og slåss for resultatene.

– Gjør alt rett

Mohammed Salah hadde to veldig gode muligheter til å score for Liverpool, men klarte ikke å ta vare må sjansene.

– Når du ser på mulighetene gjør han alt rett, i det siste øyeblikket, når avslutningen skal tas... det er sånn det er, kommenterer Klopp om egypteren.

Nå gjenstår kun ni kamper i ligaen, og Liverpool er et poeng bak serieleder Manchester City.

– Det som er bra er at vi er i kampen, og mine følelser er mer og mer sikre på at vi er klare for det. Vi fortsetter videre.

Neste ligakamp for Liverpool er neste søndag, da Burnley kommer på besøk til Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]