Robbo var spesielt godt fornøyd med to ting mot Burnley

Samme medisin også mot Bayern München.

10. mar 2019 kl 17.24 Einar Kvande

Etter en flott 4-2 seier over Burnley på Anfield ser Andy Robertson allerede frem til neste kamp. Liverpool er ett poeng bak Manchester City etter dagens seier.

– Vi har gjort unna en kamp til. Vi har åtte igjen. Det kommer til å bli spennende, uansett hvordan man snur og vender på det, uttaler Andy Robertson til Liverpoolfc.com.

– Jeg har sagt i alle intervjuer jeg har gitt at vi må gi 100 prosent i hver eneste kamp, og enten gir det oss trofeet eller så gjør det ikke det, men det må vi håndtere, fortsetter venstrebacken.

– I den posisjonen vi befinner oss nå, ett poeng bak med åtte kamper igjen, vil vi ligge godt an dersom vi fortsetter å prestere som dette, spesielt med de holdningene vi har.

– Vi har noen tøffe kamper foran oss, men vi ser frem til jakten, og forhåpentligvis kan vi presse City hele veien.

Fornøyd med kontringspresset

Burnley tok ledelsen etter bare seks minutter på Anfield, men Liverpool klarte å snu kampen og ledet 2-1 til pause. To ny scoringer i andre omgang sikret en kjærkommen 4-2 seier.

– Arbeidsinnsatsen fra alle var strålende. Det var kontringspresset for å vinne ballen raskt også. Vi reagerte positivt på dårlige pasninger og sjanser vi sløste bort. Vi håndterte det bra, og var positive. Vi måtte bli bedre på det. Vi klarte det. Vi sto på, og var nådeløse da vi fikk sjansene.

Allianz Arena neste

Neste oppgave for Robertson og hans lagkamerater er Bayern München i Champions League på Allianz Arena onsdag kveld.

– Forrige sesong var vi gode på bortebane i Champions League. Vi skapte trøbbel for motstanderne, og det må vi gjøre igjen. Det blir trolig en helt annerledes kamp enn den forrige. Bayern må komme fremover på banen mer. Deres fans vil kreve at de forsøker å skape noe.

– Først og fremst handler det om å holde dem borte fra vårt mål, og så kan vi forhåpentligvis ta vare på sjansene vi får og gå videre, avslutter Robbo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]