Fire spillere ute for Bayern

Viktig duo er suspendert - og det blir ikke noe gjensyn med Arjen Robben.

12. mar 2019 kl 23.36 Arild Skjæveland

Bayern München hadde en strålende generalprøve før det som skal skje på Allianz Arena onsdag kveld, da de slo Wolfsburg 6-0 på samme bane på lørdag.

I den kampen startet Joshua Kimmich på høyreback, og scoret kampens femte mål. Thomas Muller startet til høyre i angrepet, og scoret det fjerde målet.

Den tyske duoen er suspendert i onsdagens kamp. Liverpool har på sin side Virgil van Dijk tilbake fra suspensjon.

Robben er fortsatt skadet

Arjen Robben har en leggskade og mister kampen. Han mistet også oppgjøret på Anfield etter å ha vært lenge ute med en lårskade.

Nederlenderen har spilt 14 ganger mot Liverpool tidligere i karrieren for Chelsea og Real Madrid, men har aldri scoret mot de helrøde. Best huskes kanskje episoden med Pepe Reina i 2006, da han fikk Liverpools spanske keeper utvist. Kamp nummer 15 blir ikke på onsdag.

Corentin Tolisso er uaktuell med en kneskade.

David Alaba og Kingsley Coman har mistet de to siste ligakampene med muskelskader, men begge er forventet klare på onsdag. Niko Kovac hintet om at Coman kom til å bli foretrukket foran Franck Ribery, selv om den franske veteranen hadde tre målgivende på de 35 minuttene han spilte i helgen.

Bayerns lag mot Wolfsburg: Neuer, Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha, Javi Martinez (Goretzka 54), Thiago Alcantara, Müller, James (Sanches 74), Gnabry (Ribery 55), Lewandowski

Bayern München - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]