Grunnene til at Klopp vil bli værende til minst 2022

Det er ingen ting som tyder på at Jürgen Klopp ikke i det minste vil fullføre sin nåværende kontrakt på Anfield.

7. mar 2019 kl 00.15 Torbjørn Flatin

Det hevdes at Jürgen Klopp er på ønskelisten til Real Madrid, etter at de kongelige fra den spanske hovedstaden nå er ute av alle cupturneringer og i tillegg er langt bak Barcelona i den hjemlige serien.

James Pearce i Liverpool Echo avviser imidlertid den muligheten, og forventer at Klopp i det minste fullfører kontrakten med Liverpool FC som løper til sommeren 2022.

Ut kontrakten

«51-åringen har til hensikt fortsatt å være knyttet til Liverpool, uansett hvordan de gjenværende månedene av denne sesongen ender, hvor hans lag kjemper om heder og ære både i Premier League og Champions League», forklarer Pearce.

«Klopp er lykkelig etablert på Merseyside og har til full hensikt å fullføre sin seksårige kontrakt som løper ut i 2002.»

Tilbake i toppen

James Pearce fortsetter å skrive om at manageren har hatt en stadig forbedring av sitt lag på Anfield, og selv om tre cupfinaler alle har endt med tap er Liverpool nå tilbake som utfordrer til de store titlene. Journalisten påpeker også det gode forholdet som Klopp har med klubbens eiere FSG.

«Jeg har lenge igjen, det vil bli mange forandringer innen den tid», uttalte Jürgen Klopp om sin kontrakt og sin situasjon for en tid tilbake. «Jeg ønsker ikke å tenke på det for øyeblikket. Det er denne sesongen og neste sesong, og så får vi se.»

Tysk og engelsk

Jürgen Klopp har tidligere antydet at han kan tenke seg å slutte i manageryrket innen han er 60 år. Han skal også ha lovet sin familie at når han forlater Liverpool vil han ta et års pause fra fotballen.

Klopp har også tidligere uttalt at han vil bare vurdere klubber i land hvor han behersker språket, og som er tysk og engelsk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]