Klarte ikke å svare da han ble spurt om hvilke kamper som har vært mest minneverdige

– Jeg husker bare de dårlige kampene.

27. mar 2019 kl 14.37 Einar Kvande

Jordan Henderson har spilt 303 Premier League-kamper, og mottok nylig en pris for at han rundet 300 kamper i det som mange hevder er verdens beste liga.

I den forbindelse fikk midtbanespilleren spørsmål om han kunne trekke frem noen minneverdige kamper. Svaret til Liverpool-kapteinen var kanskje ikke det mange hadde forestilt seg.

– Det er merkelig, for jeg husker aldri de gode kampene. Jeg husker bare de dårlige kampene, svarte 28-åringen ifølge Premier Leagues offisielle nettsider i det han mottok prisen for å ha nådd milepælen.

– Jeg håper bare at vi vinner et trofé veldig snart, for jeg er sikker på at jeg vil huske det!

Liverpool topper Premier League to poeng foran Manchester City, men de røde har spilt en kamp mer enn rivalene. På søndag står Tottenham på motsatt banehalvdel på Anfield for Hendo og hans lagkamerater.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]