Junior i A-landslagstropp

En rekke av Liverpools unge spillere er opptatt med landslagsspill den kommende uken. En av dem er sågar aktuell for seniorlandslaget.

19. mar 2019 kl 11.19 Einar Kvande

Det er ikke bare førstelagsspillere som er opptatt med landslagsspill den kommende uken. En rekke av Liverpools største unge talenter skal også representere sine respektive nasjoner.

Liam Millar, som er på utlån hos Kilmarnock i Skottland, er kalt inn i seniortroppen til Canada, som møter Fransk Guyana i en Nations League-kvalifiseringskamp.

Taiwo Awoniyi, som spiller på utlån hos Royal Excel Mouscron i Belgia, skal representere Niegeria U23, mens keeper Kamil Grabara, som er på utlån hos AGF Aarhus, skal spille for Polen U21.

Curtis Jones, Rhys Williams og Bobby Duncan skal representere England U18 i UAE Sport Chain Cup i Dubai. Der venter kamper mot Japan onsdag 20. mars, Tsjekkia fredag 22. mars og Mexico søndag 24. mars. I troppen til Tsjekkia finner vi keeperen Vitezslav Jaros, men han sliter med en skade som kan hindre ham fra å spille kampene.

Duncans spisspartner, Paul Glatzel, har valgt å spille for Tyskland U18, som han er spilleberettiget for gjennom sine foreldre, mens Patrik Raitanen er i troppen til Finland U18.

Ki-Jana Hoever skal spille for Nederland U17, som møter Nord-Irland 20. mars, Israel lørdag 23. mars og Tsjekkia tirsdag 26. mars.

Rafael Camacho er opptatt med spill for Portugal U19, som møter Kypros, Tyrkia og Skottland i perioden 20-26. mars.

Caoimhin Kelleher og Conor Masterson starter kvalifiseringen til U21-EM med Irland U21, som møter Luxembourg den 24. mars.

George Johnston er opptatt med spill for Skottland U21, Adam Lewis er i troppen til England U20, mens Bobby Adekanye skal representere Nederland U20.

Neco Williams og Morgan Boyes er på oppdrag for Wales U19, mens Edvard Sandvik Tagseth skal representere Norge U19.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]