Pressekonferanse:Fortsatt usikkert om Firmino

Jürgen Klopp gjorde det klart at ingen andre av de skadede spillerne har noen sjanse til å rekke Everton-kampen.

1. mar 2019 kl 13.54 Einar Kvande

Du kan se Jürgen Klopps pressekonferanse i videovinduet over.

Om hva seieren over Watford har å si for derbyet

– Når du spiller en god fotballkamp forlater den deg ikke. Den bærer deg gjennom uken. Vi må gjøre alt for å spille en lignende kamp igjen. Det er en viktig kamp både for oss og dem. Vi spiller alltid ganske gode kamper. All erfaring forteller deg at du må treffe 100% på alt. Vi må være klare og aggressive.

Om Roberto Firmino

– Bobby løper utendørs. Vi får se hvordan han reagerer på det. Han er veldig positiv. Det ligger i Bobbys natur. Det ser veldig bra ut, men jeg vet ikke om han rekker kampen. Jeg tror ikke noen av de andre skadede spillerne rekker denne kampen.

Om den fiendtlige stemningen på Goodison

– På Goodison støtter de virkelig laget sitt. Følelsesladet og lidenskapelig er hvordan fotball bør være. La oss dra dit og dra nytte av stemningen. Det vil bli et høyt lydnivå og det vil bli vilt. Vi må levere ute på banen.

Om Sadio Mané

– Vi vet alle at han er en spiller i verdensklasse, og nå forstår han det selv også. Han er en god gutt. Han har denne evnen til å score mål. Du trenger litt flaks i slike situasjoner. Han har alltid hatt kvalitet, selv når han ikke har scoret mål. Han skaper rom slik at andre kan score.

Om Jordan Henderson

– Han har hatt en veldig god sesong. Som spiller i Liverpool vet du at du ikke får sille alle kampene. At han ikke spilte mot Watford har ingenting med min reaksjon under United-kampen å gjøre. Det var ingenting.

Om Trent Alexander-Arnold

– Jeg kan ikke huske at jeg har vært med på en kamp hvor noen har slått tre målgivende pasninger tidligere. Han ønsket seg matchballen, og han fikk den! Dersom du spør en ung gutt hva han favorittposisjon er, tror jeg ikke mange vil si at jeg ønsker å bli sideback, men fotballen har forandret seg. Sidebackene er blitt mer viktige.

Om feiringen mot Everton i sesongens første lokaloppgjør på Anfield

– Alle kjenner til den feiringen på Anfield. Jeg kommer ikke til å gjøre det igjen. Det var et spesielt øyeblikk. Vi vet alle at denne kampen vil bli veldig tøff. Det vil bli veldig følelsesladet også.

Om Everton

– Det er ikke jobben min å være overrasket over Evertons sesong. De er et veldig godt lag. De har Englands landslagskeeper, veldig gode midtstoppere, kvalitet på midtbanen og de på topp trenger vi ikke snakke om.

Om Joël Matip

– Han har imponert veldig. Han er virkelig en klassespiller. Han gjør jobben sin. Han ber ikke om å få skryt. Han elsker bare det han gjør. Det er veldig hyggelig å ha ham i troppen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]