Klart for gjensyn med Babel og Markovic

To tidligere Liverpool-spillere på motsatt banehalvdel på søndag.

14. mar 2019 kl 23.39 Arild Skjæveland

Fulham har få skadeproblemer før søndagens oppgjør mot Liverpool på Craven Cottage. André Schurrle har slitt med et virus, men ser ut til å kunne rekke kampen.

Målvakt Marcus Bettinelli er ute med skade, men ville ikke ha stått i mål uansett - mens sommerkjøpet Alfie Mawson er ute med en kneskade.

Det blir dog gjensyn med et par tidligere spillere. I januar hentet de inn to spillere som tidligere har spilt for Liverpool.

Fulham - Liverpool spilles søndag kl. 15.15, og sendes på TV 2 Sport Premium

Ryan og Lazar

Fulham har byttet manager to ganger siden sist Liverpool spilte mot dem. Det var Slavisa Jokoanovic som ledet London-klubben da de røde vant 2-0 i november. Siden den gang har Claudio Ranieri blitt ansatt og fått sparken - og nå er det Scott Parker som har overtatt treneransvaret.

Han ledet laget for første gang mot Leicester, i en kamp Fulham tapte 3-1. Da startet Ryan Babel, og spilte de første 67 minuttene. Nederlenderen har vært en av Fulhams beste spillere etter overgangen fra Besiktas. Han har scoret ett mål og har tre målgivende på sine åtte første kamper for hvittrøyene.

32-åringen spilte 146 kamper for Liverpool mellom 2007 og 2011. Han scoret 22 mål og hadde 18 målgivende - før turen gikk videre til Hoffenheim.

En som ikke hadde like stor suksess i den røde drakten var Lazar Markovic. Serberen er kanskje en av. de største floppene på Anfield i de seneste år, og kostet 20 millioner pund da han kom fra Benfica. Han spilte kun 34 kamper for Liverpool, og scoret tre mål. Han spilte ingen kamper under Jürgen Klopp.

Fulham hentet ham på overtid da overgangsvinduet stengte i januar, og han har så langt spilt 44 minutter mot West Ham. I de to siste kampene har han ikke vært i troppen.