– Kontringspresset til Adam snudde kampen

Adam Lallana utførte det berømte kontringspresset til punkt og prikke mot Burnley.

10. mar 2019 kl 19.10 Einar Kvande

Etter 4-2 seieren over Burnley forklarte Jürgen Klopp hvorfor han noe overraskende valgte å starten kampen med Adam Lallana i den offensive midtbanerollen.

– Vi hadde en lang treningsuke, og mange økter. Jeg sa i starten av uken at det var mulig å trene seg inn på laget. Du trenger ikke si det, for det er åpenbart, men i en situasjon der vi stort sett hadde benyttet 12-13-14 spillere er det viktig at guttene vet dette, og Adam tok vare på sjansen, sa Klopp.

Til stor hjelp

– Ikke bare Adam, men Adam spesielt. Det var åpenbart at dersom han kunne spille slik han hadde trent, så ville han hjelpe oss mye, og det er eksakt hva som skjedde. Vi vet alle hvor god han er med ballen og slike ting. Han er en veldig aggressiv spiller også, det så vi i kontringspress-situasjonen i forkant av Manés første mål. Den snudde kampen.

– Det var et strålende øyeblikk. Det så ikke spesielt lovende ut før Adam hoppet inn i situasjonen. Så det skal han ha honnør og velfortjent skryt for. Jeg er virkelig fornøyd med ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]