TØFF OPPGAVE:  Scott Parker har bare åtte kamper på å redde Fulham fra nedrykk.

– Liverpool er skremmende til tider

Den «dødelige» angrepstrioen til Liverpool kan sette nye spikere i kista til nedrykkstruede Fulham. Det frykter i hvert fall lagets manager.

Selv om det er kvartfinalen mot Porto det meste har handlet om denne fredagen, skal Liverpool i aksjon allerede søndag mot laget som ligger nest sist i Premier League, nemlig Fulham.

Det blir en kamp med mye på spill. Liverpool må vinne for å ta igjen Manchester City, mens Fulham må vinne for å ha håp om å redde plassen.

Med åtte kamper igjen, ligger de 11 poeng bak Cardiff på 18. plass og 13 poeng fra sikker plass, 14 om man tar med den elendige målforskjellen de har.

– Blant verdens beste

– Det kommer til å bli en enorm utfordring. Liverpool er et lag som kjemper i den riktige enden av tabellen, og kjemper om å bli mestere. De er et lag fult av individuell kvalitet, og de er der oppe blant verdens beste, sa Fulhams manager Scott Parker på dagens pressekonferanse.

– De er ganske dødelige med farten og den kraften de har, som er skremmende til tider. Jeg har møtt mange gode Liverpool-lag, men dette er helt der oppe, sier den tidligere Chelsea, Newcastle, West Ham, Tottenham og Fulham-spilleren.

Har tro på poeng

Mohamed Salah har til nå denne sesongen scoret 17 mål i serien, Sadio Mané har 16 og Roberto Firmino har 11. I Fulham er Aleksandar Mitrovic toppscorer med 10 mål, mens André Schürrle har 6.

– Nå du ser på Liverpool, så har de den dødeligste angrepstrioen i Premier League. Det vil bli vanskelig, de vil ha mange som angriper oss, men ting må forandre seg for oss, og jeg har tro på at det kan skje i helgen, sier Parker. 

Før møtet på søndag skiller det 56 poeng mellom lagene. Liverpool har en positiv målforskjell på 51, mens Fulham har minus 40 mål. 

Etter landslagspausen møter for øvrig Fulham Manchester City, så de må gjerne starte poengfangsten da istedenfor på søndag. 

Fulham - Liverpool sendes søndag klokka 15.15 på TV 2 Sports Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.04.2019 kl 16:59

Wilson ble helten på overtid

Den utlånte angriperen scoret ikke bare ett, men to mål på overtid.

+
22.04.2019 kl 15:29

– United spiller for å få Champions League-fotball, og trenger et resultat

Virgil van Dijk håper på hjelp fra erkerivalen, men sier at de først og fremst må hjelpe seg selv.

+
22.04.2019 kl 12:24

Hvem er raskest av Salah, Mané, van Dijk og Gomez?

Joe Gomez har sin teori om spørsmålet.

+
22.04.2019 kl 10:25

«Liverpool vil være tittelutfordrere fra nå av. Denne sesongen er bare starten.»

Fundamentet for titteljakten i 2008/2009 ble bygget på sand. Nå er fundamentet i klubben et helt annet.

+