TØFF OPPGAVE:  Scott Parker har bare åtte kamper på å redde Fulham fra nedrykk.

– Liverpool er skremmende til tider

Den «dødelige» angrepstrioen til Liverpool kan sette nye spikere i kista til nedrykkstruede Fulham. Det frykter i hvert fall lagets manager.

Selv om det er kvartfinalen mot Porto det meste har handlet om denne fredagen, skal Liverpool i aksjon allerede søndag mot laget som ligger nest sist i Premier League, nemlig Fulham.

Det blir en kamp med mye på spill. Liverpool må vinne for å ta igjen Manchester City, mens Fulham må vinne for å ha håp om å redde plassen.

Med åtte kamper igjen, ligger de 11 poeng bak Cardiff på 18. plass og 13 poeng fra sikker plass, 14 om man tar med den elendige målforskjellen de har.

– Blant verdens beste

– Det kommer til å bli en enorm utfordring. Liverpool er et lag som kjemper i den riktige enden av tabellen, og kjemper om å bli mestere. De er et lag fult av individuell kvalitet, og de er der oppe blant verdens beste, sa Fulhams manager Scott Parker på dagens pressekonferanse.

– De er ganske dødelige med farten og den kraften de har, som er skremmende til tider. Jeg har møtt mange gode Liverpool-lag, men dette er helt der oppe, sier den tidligere Chelsea, Newcastle, West Ham, Tottenham og Fulham-spilleren.

Har tro på poeng

Mohamed Salah har til nå denne sesongen scoret 17 mål i serien, Sadio Mané har 16 og Roberto Firmino har 11. I Fulham er Aleksandar Mitrovic toppscorer med 10 mål, mens André Schürrle har 6.

– Nå du ser på Liverpool, så har de den dødeligste angrepstrioen i Premier League. Det vil bli vanskelig, de vil ha mange som angriper oss, men ting må forandre seg for oss, og jeg har tro på at det kan skje i helgen, sier Parker. 

Før møtet på søndag skiller det 56 poeng mellom lagene. Liverpool har en positiv målforskjell på 51, mens Fulham har minus 40 mål. 

Etter landslagspausen møter for øvrig Fulham Manchester City, så de må gjerne starte poengfangsten da istedenfor på søndag. 

Fulham - Liverpool sendes søndag klokka 15.15 på TV 2 Sports Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.06.2019 kl 20:29

Benekter igjen at det har vært samtaler om Pépé

Mohamed Bouhafsi hevder at de helrøde fortsatt er med i jakten. Det avkreftes fra LFC.

+
25.06.2019 kl 18:55

Jaap Stam sendte unggutten ned til reservelaget for å gjøre ham mer aggressiv

Sepp van den Berg omtales som en spiller med et «enormt potensial».

+
25.06.2019 kl 15:32

Alberto Moreno har funnet seg ny klubb

Venstrebacken returnerer til hjemlandet, og skal være klar for Villarreal.

+
25.06.2019 kl 12:21

Ville byttet bort Champions League for Afrikamesterskapet

Sadio Mané innrømmer hvor mye det betyr for han å vinne Afrikamesterskapet med Senegal.

+