Nå kan nederlenderne returnere til Merseyside

Wijnaldum og Van Dijk spilte 90 minutter.

24. mar 2019 kl 22.46 Arild Skjæveland

Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum startet i den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Tyskland i Amsterdam. Nederland har hatt et strålende år, og var favoritter før kampen mot et tysk lag som har variert veldig i prestasjonene det siste året.

Leroy Sane ga Tyskland ledelsen etter kvarteret, før Serge Gnabry satte ballen helt oppi krysset etter at kaptein Van Dijk ikke rakk å komme seg tett nok. Ronald Koemans gutter hadde en stor oppgave foran seg etter hvilen.

Matthijs de Ligt reduserte tre minutter ut i den andre omgangen, før Memphis Depay utlignet like etter timen var spilt - og Nederland var det førende laget.

Men det var Tyskland som trakk det lengste strået. Nico Schulz scoret på overtid, og sikret Tyskland seieren i gruppe C. Det var en meget underholdende fotballkamp på Johan Cruyff Arena.

Tilbake til Merseyside

Liverpool-duoen spilte hele kampen, og kan nå returnere til Merseyside og starte forberedelsene til kampen mot Tottenham om en uke.

Nederland har ikke kamp igjen før 6. juni, når de skal møte England til semifinale i Nations League.

Divock Origi og Simon Mignolet satt på benken i hele kampen da Belgia slo Kyrpos 2-0 i gruppe I. Tidligere i dag kveld Dejan Lovren og Andy Robertson spilt 90 minutter for Kroatia og Skottland.