Robertson nektet å lytte til Liverpool-ledelsens anbefaling

Venstrebacken håper fortsatt å rekke kampen i Kazakhstan.

18. mar 2019 kl 15.39 Einar Kvande

Liverpool-backen Andy Robertson nekter å kaste inn håndkledet i forhold til å rekke Skottlands landskamp i Kazakhstan torsdag, selv om han mandag ettermiddag skal ha et inngrep for å få bukt med et tannproblem.

Robertson har fått en byll i munnen i løpet av helgen, og denne må fjernes ved et hasteinngrep i ettermiddag.

Byllen ble oppdaget lørdag kveld, i forkant av Liverpools Premier League-kamp mot Fulham på Craven Cottage søndag.

Robertson spilte hele kampen mot Fulham, men problemet ble så alvorlig at Liverpool-ledelsen anbefalte spilleren at han ikke skulle slutte seg til Skottland-troppen foran kampene i Kazakhstan torsdag og i San Marino søndag.

Alvorlig tannverk

Skottland-kapteinen nektet imidlertid å trekke seg fra Skottland-troppen, og insisterte på å fly fra London til Glasgow for å slutte seg til landslagstroppen.

Da Robertson ankom Glasgow søndag ble han fortalt at tannproblemet hadde blitt så alvorlig at han ikke ville få lov til å fly videre.

Han var derfor ikke med på flyet da resten av troppen satte kursen mot Astana sent søndag kveld. Forsvarsspilleren skal imidlertid være villig til å betale for sin egen reise, for å fly til Kazakhstan på et senere tidspunkt, melder Daily Record.

Venstrebacken vil nå ha en operasjon i Glasgow i dag, for å fjerne byllen og få tannkjøttet fikset. Deretter vil man ta en vurdering om spilleren er i stand til å reise til Kazakhstan tidsnok til å rekke kampen.

Liverpool Echo tror det er mer sannsynlig at Robertson vil være tilbake på banen mot San Marino på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]