– Som en guttunge på julekvelden

Jürgen Klopp beskriver Joe Gomez sin første dag i full trening etter skaden.

30. mar 2019 kl 00.11 Einar Kvande

Joe Gomez fikk et brudd i leggen i kampen mot Burnley i begynnelsen av desember, og har ikke spilt kamp for Liverpool siden. Denne uken var midtstopperen endelig tilbake i full trening.

Gomez vil ikke bli involvert mot Tottenham på søndag, men Jürgen Klopp tror at et fire måneder langt skademareritt nå nærmer seg slutten med stormskritt.

– I går var det jul, bursdag og alt på en gang for Joe Gomez. Du så det i ansiktet hans. Det var strålende å se, uttaler Jürgen Klopp til Mirror.

– Du sier «Kom igjen, det vil komme bedre dager» når spillere får tilbakeslag, men guttene må gjennom mange mørke dager på egenhånd, eller sammen med familie og venner. Du kan ikke forandre på det. Det finnes ikke noe alternativ til rehabilitering.

– En fantastisk spiller

Klopp antyder også at Adam Lallana vil spille en viktig rolle i de sju kampene som gjenstår i Premier League for de røde.

– En spiller av Adam Lallanas kaliber er en sann fryd å se spille når han er i form. Nå fungerer det for ham igjen.

– Hans holdninger har alltid vært utrolige, så hvorfor skal jeg tvile på ham? Bare verden utenfor sier at en spiller er for gammel for tidlig. Jeg tenker ikke slik.

– Adam er i en vidunderlig alder, og når han er skadefri og i form er han en fantastisk spiller. Det er det eneste jeg har ventet på. Du setter virkelig pris på det, når han er tilbake og spiller slik som mot Burnley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]