Trio ute for Spurs

Mauricio Pochettino har fått dårlig skadenytt.

29. mar 2019 kl 16.26 Einar Kvande

Tottenham-manager Mauricio Pochettino må komponere laget sitt uten trioen Serge Aurier, Eric Dier og Harry Winks mot Liverpool på søndag.

Aurier fikk en strekk i baksiden av det ene låret under landslagsoppdrag for Elfenbenskysten, Dier har en hofteskade og Winks en lyskeskade, som medfører at de er utilgjengelige i helgen.

– Dier er ute. Det er ingen stor skade, men han må komme til hektene igjen etter et problem han fikk under spill for landslaget mot Tsjekkia, uttalte Pochettino under sin pressekonferanse i dag.

Dier ble byttet ut etter bare 20 minutter av Englands 5-0 seier over Tsjekkia.

– En uke, 10 dager, to uker. Vi får se hvor lang tid det tar. Han løp i dag, men vi må se an skadens utvikling.

– Han, Harry Winks og Serge Aurier er uaktuelle til helgens kamp.

– Vi spiller ikke som et lag

Tottenham har ikke vunnet en ligakamp siden hjemmeseieren over Borussia Dortmund i Chamions League, og har bare tatt ett poeng på sine fire siste ligakamper. Dermed ligger de 15 poeng bak ligaleder Liverpool foran møtet dem imellom på Anfield.

– Det handler ikke om energinivå eller slitne bein, men om en mental sperre innad i laget. Vi snakket mye om dette mens vi var på treningsleir i Barcelona, og nå må vi prøve å få endret situasjonen, sa Pochettino.

– Vi har gode spillere. Vi er gode nok, men problemet er at vi ikke spiller som et lag, la han til.

– Nå er jeg motivert for å få en slutt på de dårlige resultatene. Vi må smake på en seier igjen. Det er en stor utfordring å reise til Anfield, hvor Liverpool er ubeseiret i Premier League. Vi respekterer dem. De gjør en god jobb, og er et veldig godt lag. Det blir vanskelig, men vi må bygge opp en målbevissthet og en tanke om at vi skal reise dit og kjempe for å vinne kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]