– Vi skapte nok sjanser, men tok ikke vare på dem

Virgil van Dijk og Jordan Henderson var skuffet etter 0-0 på Goodison Park.

3. mar 2019 kl 22.36 Arild Skjæveland

Liverpool er nede på andreplass i Premier League etter å ha tapt to poeng på Goodison Park. Jordan Henderson og Virgil van Dijk var begge skuffet over resultatet da de snakket med Sky Sports etter kampen.

– Det er åpenbart skuffende. Vi ønsket å komme hit og ta tre poeng. Vi visste det kom til å bli tøft og panisk til tider, men jeg følte at vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, sier kaptein Henderson.

– Det er klart vi er skuffet. Vi ønsker å vinne alle kamper, men samtidig forsvarte vi oss bra som lag, men vi må bare være litt mer kliniske i siste tredjedel av banen.

– Vi har høye forventninger til oss selv. Manchester United borte, Everton borte - vi ønsker å dra dit og vinne, men slik er fotballen. Vi fikk et poeng i begge kampene, og slik er det. Nå må vi holde det gående helt til slutt. Det er mye fotball igjen, så får vi se hvor vi ender.

Mohamed Salah hadde to store muligheter som begge ble sløst bort. Den første satte han for nært Jordan Pickford da han var alene gjennom, og den andre fikk han en litt uheldig touch som gjorde at Michael Keane rakk tilbake for å klarere. Fabinho hadde også en stor mulighet inne i feltet.

– Vi fortjente mer

Virgil van Dijk ble kåret til banens beste både på liverpool.no og av Sky Sports. Han mener laget fortjente mer fra kampen.

– Basert på sjansene vi skapte synes jeg vi fortjente tre poeng. Det sier mye at de feirer et 0-0-resultat. Vi er alle skuffet. Vi hadde sjanser til å vinne kampen, men kunne ikke ta dem. Det er som det er, og vi må prøve igjen, sier banens gigant.

Han fikk spørsmål om stemningen på Goodison - som var høylytt søndag kveld.

– Det var fint - jeg liker denne type kamper. Vi kom hit for tre poeng og fikk det ikke, så nå må vi komme oss igjen og være klare for neste kamp.

– Vår neste kamp er neste uke, og det er det eneste vi vil fokusere på nå. Alle ønsker å være på toppen av tabellen, men situasjonen er som den er. Vi kan ikke endre på det for øyeblikket. Det eneste vi kan gjøre er å vinne kamper, og fokusere på neste helg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]