– Vi vant litt stygt, men hvem bryr seg

En god førsteomgang, men Klopp var ikke helt fornøyd med andreomgangen mot Tottenham.

31. mar 2019 kl 20.10 Einar Kvande

Liverpool er tilbake på tabelltopp, og vil være der minst til Manchester City er vertskap for Cardiff på onsdag. De røde er to poeng foran de lyseblå, med en kamp mer spilt. Liverpool har seks kamper igjen å spille, mens City har sju.

– Vi gjorde veldig mye bra i første omgang, men etter pause var vi ikke like gode. Men vi scoret vinnermålet, og det var strålende, sa en entusiastisk Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampslutt.

God tid

– Vi hadde fortsatt god tid da de utlignet tjue minutter før slutt, men jeg er ikke fornøyd med måten vi slapp inn målet på. Det virket som vi hadde tunge bein i andre omgang. Vi forsøkte å endre system, men like etterpå slapp vi inn utligningsmålet, uten at det hadde noe med systemet å gjøre.

– Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke vekslet side mer. Tottenham hadde noen store sjanser, og vi var heldige som ikke slapp inn flere mål. Sissoko burde gjort det bedre da han hadde fri vei mot mål, selv om Virgil van Dijk gjorde en god jobb.

– Kjemper mot det beste laget i verden

Om tittelkampen hadde Klopp følgende å si:

– Vi konkurrerer mot det beste laget i verden i City, og i dag møtte vi et av de beste lagene i verden, i Tottenham. City ser veldig bra ut, så vi må kjempe som gale. Publikum var strålende i dag, og skapte en utrolig stemning. Nå må vi gjøre det samme i en ny tøff kamp borte mot Southampton på fredag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]