MATCHVINNER:  Ben Woodburn scoret kampens eneste mål i Wrexham.

Woodburn ble matchvinner på slutten

Unggutten scoret sitt andre landslagsmål.

2. september 2017 scoret Ben Woodburn for Wales, 17 år og 10 måneder gammel. Onsdag kveld fikk han sin tiende landskamp, og scoret igjen.

I privatlandskampen mot Trinidad og Tobago i Wrexham sto det 0-0, før Will Vaulks løftet ballen på bakre stolpe to minutter på overtid. Der var Liverpool-spilleren og brystet inn vinnermålet.

Woodburn startet og spilte hele kampen for Wales. Harry Wilson satt på benken, og ble sittende der i samtlige 90 minutter.

Vanskelig sesong

Ben Woodburn har hatt en svært vanskelig sesong. I sommer kunne han velge og vrake av Championship-klubber, og valget falt til slutt på Sheffield United.

Han fikk bare 154 minutter spilletid i Championship. Han siste ti minutter kom mot Nottingham Forest i starten av november, før han returnerte til Liverpool.

Der har han fått fire kamper for klubbens U23-lag denne sesongen. Bare to av kampene har kommet etter nyttår, så det var en liten overraskelse at han startet og spilte hele kampen for Wales i kveld.

Wales spiller EM-kvalifiseringskamp mot Slovakia på søndag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 17:07

Derfor blir Lonergan med til USA

John Achterberg forklarer hvorfor Liverpool tar med seg Andy Lonergan til USA, og hva han håper partene kan få ut av avtalen.

+
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+