– Dette er bare begynnelsen

Sadio Mané mener at de to scoringene mot Southampton og Porto vil gi kameraten Naby Keita et kraftig løft.

12. apr 2019 kl 10.20 Einar Kvande

Naby Keita scoret sitt første Liverpool-mål mot Southampton for en uke siden, og nettet også i 2-0 seieren over Porto tirsdag kveld. Afrikanerens spill i de to kampene var også svært lovende med tanke på kommende oppgaver både i Premier League og Champions League.

– Nå går det bra for ham, og alle er glade for det, sier kameraten Sadio Mané til Liverpoolfc.com om Keitas gode form.

– Jeg har lovet å hjelpe ham så mye som jeg kan, men Naby vet hvordan fotballen fungerer. Han er veldig positiv nå, samtidig som han vet han kan utrette mer. Jeg er sikker på at vi har mer i vente fra ham, fortsetter senegaleseren.

Vi har ikke sett den virkelige Naby ennå, men han er på vei.Sadio Mané

– Jeg forsøker å hjelpe ham, og det gjør alle andre på laget og treneren også. Det er ikke lett å flytte fra Tyskland og skifte klubb, spesielt siden ligaen er helt annerledes her. Men dette er en del av det du må håndtere. Han jobber hardt hver eneste dag. Vi har ikke sett den virkelige Naby ennå, men han er på vei. Han har spilt bra i de to siste kampene. Jeg kjenner ham veldig godt, så jeg vet vi har mer i vente.

Sammen i Salzburg

Keita og Mané spilte sammen i Red Bull Salzburg en kort periode i 2014.

– Det var likedan da han kom til Salzburg også. Det gikk en stund før han fikk spille fast, men han var likevel veldig positiv, og ble etterhvert en stjerne på laget.

– Det var veldig vanskelig for ham, men han sluttet aldri å jobbe hardt. Jeg er 100 prosent sikker han vil gjøre det utrolig bra her. Nå har han scoret to mål, som jeg tror vil gjøre underverker for selvtilliten hans, avslutter Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]