– Folk vil at vi skal spille som City, men vi spiller på vår egen måte

Jürgen Klopp mener laget hans har gjort en enorm prestasjon så langt.

6. apr 2019 kl 17.27 Arild Skjæveland

Liverpool vant den tøffe bortekampen mot formsterke Southampton fredag kveld, og er tilbake på toppen av Premier League. Manchester City er to poeng bak, men har en kamp til gode.

– Det var strålende. Jeg fortalte guttene at vi har en sterk mentalitet. Vi var bra organisert, presset høyt og var overalt på banen. De fortjente sin tidlige scoring, men vi omstilte oss til situasjonen, beholdt roen, og ventet på vårt øyeblikk, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampen ifølge The Guardian.

– Prestasjonen var ikke helt på topp, men på dette stadiet av sesongen handler det om å kjempe.

Kan ikke spille som City

Pep Guardiolas Manchester City er både bookmakernes og ekspertenes favoritt til å vinne ligamesterskapet igjen. Mens City har feid lag av banen, har Liverpool i det siste fått det avgjørende målet på slutten.

– Folk ønsker at vi skal spille slik som Manchester City, men det kan vi ikke, så vi spiller vår egen fotball, sier Klopp.

Han er veldig imponert over det laget hans har fått til denne sesongen.

– Vi har 82 poeng nå. Det er enormt i denne «ville» ligaen, og alle venter på at vi skal snuble. Det er tøft år for alle. Du må ha 70 til 75 poeng for å kvalifisere deg til Champions League, og over 90 for å vinne ligaen. Vi er fortsatt med i kampen, og det er fint.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]