– For første gang skal jeg heie på Manchester United

Men James Milner kommer ikke til å se kampen onsdag kveld.

22. apr 2019 kl 22.35 Arild Skjæveland

James Milner har spilt for noen av Manchester Uniteds største rivaler gjennom karrieren. Leeds United, Manchester City og Liverpool er tre klubber som kommer dårlig overens med gjengen fra Old Trafford.

Men når United tar imot hans gamleklubb City til derby onsdag kveld, kommer han til å heie på de røde fra Manchester.

– Det blir for første gang i mitt liv, sier Milner til Sky Sports.

Skal ikke se kampen

Liverpool er avhengig av at Pep Guardiolas lag avgir poeng i minst én av sine fire siste kamper dersom tittelen skal havne på Anfield.

Visekapteinen mener det er bortkastet energi å se kampen direkte.

– Jeg kommer ikke til å se. Det er bortkastet energi, med å ønske ballen i det andre målet. Jeg får ikke gjort noe med det. Jeg legger kanskje bort mobiltelefonen i noen timer, og sjekker etterpå, sier han.

– Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje gå ut for å spise noe mat.

Manchester United - Manchester City spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]