SCORET TO:  Raheem Sterling scoret to mål i Citys 3-1 seier på Selhurst Park.

Ingen hjelp fra Roy Hodgson

Palace yppet seg på slutten - men det kom for sent.

Med Manchester Citys knalltøffe kampprogram, og en kvartfinale i Champions League på onsdag der de har et dårlig utgangspunkt mot Tottenham, håpet mange at Pep Guardiola ville stille med et redusert mannskap på Selhurst Park søndag.

Det gjorde han på ingen måte. Han stilte så nært toppet han kunne - og det er ingen tvil om at dette var en kamp som skulle prioriteres.

Roy Hodgson har begge sine beste midtstoppere ute, og spilte med Martin Kelly og Scott Dann i midtforsvaret.

To Sterling-mål

Raheem Sterling fikk kampens største sjanse, men satte ballen utenfor fra fantastisk posisjon. Etter et kvarter fikk han revansjert seg, da han løp gjennom på Kevin De Bruynes gjennomspill, og avsluttet flott over Vicente Guaita.

City dominerte fullstendig, og fikk sitt andre mål etter 63 minutter da Sterling sikkert scoret på Leroy Sanés innlegg. Det så ut til at de lyseblå skulle surfe inn til en komfortabel 2-0 seier, da hjemmelaget fikk frispark utenfor boksen med ti minutter igjen. Det satte Luka Milivojevic gjennom muren og i mål bak Ederson, og det var spenning igjen.

Gjestene var flinke på å få tiden til å gå, og Palace skapte ingen flere sjanser. På overtid kontret Gabriel Jesus inn 3-1 - en scoring som burde blitt annullert for offside.

Resultatet sender Manchester City til topps i Premier League før Liverpools kamp mot Chelsea. City har fem kamper igjen av årets ligasesong. Citys neste ligakamp er lørdag kl. 13.30. Nå må Liverpool bare slå Chelsea.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.07.2019 kl 21:47

– I noen kamper er det kanskje hans beste posisjon

Manageren forklarer Lallanas nye rolle under pre-season.

+
17.07.2019 kl 20:12

Tilbake snaut to uker før ligastarten

– Det positive med en kort ferie er at man ikke mister så mye, sier Klopp.

+
17.07.2019 kl 19:24

Klar for spill etter håndskaden

Andy Robertson friskmelder seg selv foran USA-kampene.

+
17.07.2019 kl 18:19

– En stor test for meg

Bobby Duncan prøver seg på øverste nivå.

+