Ingen hjelp fra Roy Hodgson

Palace yppet seg på slutten - men det kom for sent.

14. apr 2019 kl 16.57 Arild Skjæveland

Med Manchester Citys knalltøffe kampprogram, og en kvartfinale i Champions League på onsdag der de har et dårlig utgangspunkt mot Tottenham, håpet mange at Pep Guardiola ville stille med et redusert mannskap på Selhurst Park søndag.

Det gjorde han på ingen måte. Han stilte så nært toppet han kunne - og det er ingen tvil om at dette var en kamp som skulle prioriteres.

Roy Hodgson har begge sine beste midtstoppere ute, og spilte med Martin Kelly og Scott Dann i midtforsvaret.

To Sterling-mål

Raheem Sterling fikk kampens største sjanse, men satte ballen utenfor fra fantastisk posisjon. Etter et kvarter fikk han revansjert seg, da han løp gjennom på Kevin De Bruynes gjennomspill, og avsluttet flott over Vicente Guaita.

City dominerte fullstendig, og fikk sitt andre mål etter 63 minutter da Sterling sikkert scoret på Leroy Sanés innlegg. Det så ut til at de lyseblå skulle surfe inn til en komfortabel 2-0 seier, da hjemmelaget fikk frispark utenfor boksen med ti minutter igjen. Det satte Luka Milivojevic gjennom muren og i mål bak Ederson, og det var spenning igjen.

Gjestene var flinke på å få tiden til å gå, og Palace skapte ingen flere sjanser. På overtid kontret Gabriel Jesus inn 3-1 - en scoring som burde blitt annullert for offside.

Resultatet sender Manchester City til topps i Premier League før Liverpools kamp mot Chelsea. City har fem kamper igjen av årets ligasesong. Citys neste ligakamp er lørdag kl. 13.30. Nå må Liverpool bare slå Chelsea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]