Klopp forklarer hvorfor han synes dette er en utrolig interessant sesong

Les hvorfor Liverpool-manageren føler at laget hans må være på tå hev hele tiden.

21. apr 2019 kl 09.20 Einar Kvande

Det er sannsynlig at både Liverpool og Manchester City vil plukke mer enn 90 poeng denne sesongen. Det er bemerkelsesverdig, og sier mye om kvaliteten og stabiliteten til de to lagene.

Liverpool er også i semifinalen i Champions League, og har dermed muligheten til å vinne både ligaen og den gjeveste europacupen i samme sesong for første gang på 35 år.

– Jeg vet ikke om du kan si at denne tittelkampen er den beste noensinne. Det er også fire lag som kjemper som bare det for to Champions League-plasser i tillegg. De vil plukke godt over 70 poeng. Det er helt sprøtt. Kampen for å unngå nedrykk er også åpen igjen, så alt dette gjør dette til en utrolig interessant sesong, uttaler Jürgen Klopp til Telegraph.

– Ingen kan slappe av

– Selvsagt hadde jeg foretrukket at vi var det eneste laget som hadde plukket så mange poeng, men det er en veldig spesiell sesong. Vi må spille vår aller beste fotball for å ha en sjanse til å vinne noe. Ingen kan slappe av. Vi må være på tå hev konstant.

– Så langt er alt bra, men vi må ikke bli for positive angående situasjonen vår. En friidrettsutøver som løper 400 meter vil ikke stoppe for å tenke dersom han befinner seg i en perfekt posisjon etter 300 meter, og se på at de andre utøverne løp forbi ham. Det er over når det er over, og ikke før. Vi ønsker å spille, og vinne, ikke sitte hjemme og håpe at andre taper. Det er slik du må være som profesjonell idrettsutøver, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]