Dejan Lovren tilgjengelig igjen

Hvordan er situasjonen for søndagens kamp mot Cardiff? Jürgen Klopp svarte på Melwood. Se video.

19. apr 2019 kl 12.54 Torbjørn Flatin

Om Cardiff

- De har fått mye selvtillit etter seieren mot Brighton. En kamp de måtte vinne. Nå tror de at de har en sjanse til å overleve og det er lett å forstå, det ville jeg også trodd.
- Hver eneste dødball vil Cardiff se på som en scoringsmulighet. De var for eksempel utrolig uheldige mot Chelsea nylig. Vi må forberede oss på en annerledes og vanskelig kamp.

Om Manchester City

- En må føle med dem og hvordan de ble slått ut på onsdag, det må være hardt. Samtidig må en gi kompliment til Tottenham og den sesongen de har hatt med de forutsetningene de har hatt, ikke bare at de ikke kjøpte spillere i sommer men at de også hadde kort ferie. De scoret tre mål borte mot City som er enormt.

- Hvorvidt dette vil påvirke City i ligaen har jeg ingen formening om.

Om skader

- Joe Gomez ser bra ut og det er viktig å ha ham tilbake, det samme med Oxlade-Chamberlain. De andre ser også bra ut, det er godt å ha spillere tilbake på denne tiden av sesongen. Dejan var syk, men skal være klar igjen.

Om Salah

- Mo er en rollemodell på så mange områder. Det er virkelig hyggelig for oss å ha ham her og det samme med Sadio. De er begge muslimer, og lever etter det. De er fulle av vennskap og glede. Han har stor betydning for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]