Klopp tar et oppgjør med sosiale media

Rykter sprer seg raskere enn noen gang nå med sosiale media som hovedkilde til dette. Jürgen Klopp avkrefter nå to rykter som har versert den siste tiden.

27. apr 2019 kl 15.29 Odd Sindre Tonning

Etter kampen mot Chelsea oppstod der rykter som ville ha det til at Jürgen Klopp og Mohamed Salah skulle ha kommet på kant med hverandre, og at egypteren var på vei bort fra Liverpool.

Ingen krangel med Salah

Og etter kampen mot Huddersfield ble Klopp møtt med nye rykter som hadde spredd seg på sosiale media. Denne gangen dreide de seg om Roberto Firmino sin skade, der noen rapporter på Twitter skal ha påstått at skaden kom til å holde brasilianeren ute resten av sesongen.

Det ville ikke Klopp høre noe snakk om.

– Wow. Jeg har alltid sagt det til dere, dere må ikke tro på tre prosent av det dere leser på sosiale media, lød svaret til Klopp.

– La oss starte med det. Jeg hadde ikke noen krangel med Salah. Særlig ikke etter Chelsea-kampen. Jeg har ingen anelse om hvorfor det skulle ha skjedd.

Firmino er snart tilbake

Han fortsatte så med å berolige fansen enda mer.

– Og Firmino er ikke ute resten av sesongen. Han rekker kanskje Barcelona-kampen, men uansett så er han snart tilbake i spill igjen.

Firmino sto over kampen mot Huddersfield etter at han fikk seg en smell på trening, men kan altså være tilbake allerede på onsdag når Liverpool gjester Camp Nou.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]