JUBLET FOR TRE VIKTIGE POENG:  Neil Warnock var høyt oppe etter seieren over Brighton.

– Liverpool kan score fem eller seks mål mot lag som oss

Neil Warnock har startet sine «mind games» foran møtet med Liverpool på søndag.

Neil Warnock var høyt oppe etter Cardiffs viktige 2-0 seier over Brighton tirsdag kveld. Dette var faktisk første gang at Cardiff vant en bortekamp i toppdivisjonen i England med to mål siden 1956. Da var Warnock bare åtte år gammel!

Etter seieren i går kveld er nå Cardiff bare to poeng bak nettopp Brighton, som ligger på plassen over nedrykksstreken, men The Bluebirds har en kamp mer spilt enn sine bunnrivaler.

I kampen for å overleve i Premier League retter når Cardiff-manageren søkelyset mot søndagens kamp mot Liverpool.

– Mot Liverpool må vi bare gå for seier egentlig. Vi kommer ikke til å holde oss i Premier League på grunn av målforskjellen, gjør vi? Liverpool kan score fem eller seks mål mot et lag som oss. De har så mange kvalitetsspillere, siteres Warnock av Wales Online.

– Men vi skal spille foran eget publikum, og det blir fullt hus, så vi skal gjøre et realt forsøk, lover han.

– Vi må spille hver eneste kamp som om det er vår siste, og gjøre vårt beste. Jeg tror alle ønsker å spille denne kampen.

Tror ikke Liverpool vil hvile spillere

Warnock tror at Liverpool kommer til å stille med sitt beste mannskap i Wales.

– Jeg tror ikke de kommer til å hvile særlig mange spillere nei, skal jeg være ærlig. Klopp vet hvor vanskelig de fikk det da vi var der oppe. Det var fortsatt bare 2-1 etter 83 minutter, men så ble vi litt revet med.

– Jeg har aldri mistet troen på at vi kan vinne fotballkamper, men om vi klarer å ta nok poeng til å holde oss i Premier League er noe annet. Det er fortsatt mye som kan skje. At vi slo Brighton gjør søndagens kamp enda viktigere. Det blir en stor begivenhet. Fulle tribuner. Et av de beste lagene i verden kommer på besøk, og vi har ikke rykket ned ennå. Det tegner til å bli en interessant kamp.

– Men det er ikke sikkert vi får flere poeng heller! Jeg vet ærlig talt ikke. Vi er kapable til å plukke poeng fra alle lag vi spiller mot.

Arter ute

Cardiff-manageren har et par skadebekymringer foran kampen mot Liverpool.

– Harry Arter har en skade i baksiden av leggen. Han har hatt en scan, og vil trolig ikke rekke søndagens kamp, men han bør være tilbake mot Fulham.

Aron Gunnarsson ble byttet ut fem minutter ut i annen omgang mot Brighton.

– Vi ønsket ikke å ta noen risiko med ham lenger. Han fikk problemer med ryggen. Men han blir bra igjen. Han trengte bare litt hvile. Jeg er glad for at vi tok ham av banen.

Cardiff stilte følgende lag i 2-0 seieren i Brighton, hvor Nathaniel Mendez-Laing og Sean Morrison gjorde målene: Neil Etheridge, Bruno Eduele Manga, Sean Morrison, Joe Bennett, Lee Peltier, Victor Camarasa, Joe Ralls, Aron Gunnarsson (Leandro Bacuna 50), Oumar Niasse (Kenneth Zohore 85), Junior Hoilett, Nathaniel Mendez-Laing (Kadeem Harris 80).

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.04.2019 kl 16:59

Wilson ble helten på overtid

Den utlånte angriperen scoret ikke bare ett, men to mål på overtid.

+
22.04.2019 kl 15:29

– United spiller for å få Champions League-fotball, og trenger et resultat

Virgil van Dijk håper på hjelp fra erkerivalen, men sier at de først og fremst må hjelpe seg selv.

+
22.04.2019 kl 12:24

Hvem er raskest av Salah, Mané, van Dijk og Gomez?

Joe Gomez har sin teori om spørsmålet.

+
22.04.2019 kl 10:25

«Liverpool vil være tittelutfordrere fra nå av. Denne sesongen er bare starten.»

Fundamentet for titteljakten i 2008/2009 ble bygget på sand. Nå er fundamentet i klubben et helt annet.

+