Liverpools unggutter kjørte over Steven Gerrards Rangers i én omgang

Liverpool U23 møtte Rangers til treningskamp på Ibrox.

24. apr 2019 kl 17.18 Arild Skjæveland

På søndag skal Liverpool U23 spille sin siste kamp for sesongen, når Blackburn gjester Anfield.

Onsdag var laget i Skottland, og møtte Steven Gerrards Rangers på Ibrox Stadium i Glasgow. Rangers ligger på andreplass i skotske Premier League.

De første 45 minuttene var en mer fornøyelig opplevelse for U23-trener Neil Critchley enn det var for legenden som ledet motstanderen, rapporterer Liverpool Echo.

Hver sin omgang

Ben Woodburn scoret to ganger, mens Rafael Camacho og CurtisJones scoret et mål hver i den første omgangen.

Liverpool U23 skal ha vært så dominerende før pause at Gerrard omtalte sitt lags innsats som «pinlig». Stillingen var 4-0 til de røde.

I pausen gjorde han flere endringer på laget, og skottene kjempet seg tilbake til 4-4 med en scoring på overtid.

– Jeg lærte trolig mer om spillerne på de 90 minuttene enn jeg har gjort hele sesongen, for det var en kamp med to ulike omganger. Førsteomgang var pinlig, men andreomgang var fantastisk, sier Gerrard ifølge Echo.

Liverpools lag: Atherton; Whelan, Masterson, Gallacher, Johnston; Coyle, Randall, Christie-Davis; Jones, Camacho, Woodburn