Pressekonferanse med Klopp:Alt er i orden med Virgil van Dijk

Klopp bekrefter at van Dijk er skadefri. Manageren om Mo Salah, Rhian Brewster og fredagens kamp mot Southampton.

3. apr 2019 kl 14.43 Torbjørn Flatin

Om Virgil van Dijk

Jürgen Klopp bekrefter at Virgil van Dijk er tilbake i full trening og at det ikke er noen problemer angående kampen mot Southampton på fredag.

- Han måtte forsvare mot to spillere, og stengte muligheten for pasning til den ene. Hvis du ikke kan gjøre noe aktivt må du gi den andre spilleren en sjanse til å gjøre en feil, forklarte manageren da han ble spurt om van Dijk og situasjonen hvor han var alene mot Sissoko og Son mot Tottenham.

- Jeg har ikke si et vondt ord om han, han er en herlig gutt, men han vet at han trenger lagkameratene rundt seg. Det å forsvare seg er lagsamarbeid.

Om Man City v Cardiff (i kveld)

– Jeg kommer trolig til å se på den. Fordi vi spiller mot Cardiff om noen dager, ikke på grunn av City.

Om Southampton

- Hasenhuttle gjør en utrolig jobb der. Siden han tok over Southampton er de nummer 8 på formtabellen. Analysen av deres lag var veldig interessant - de ser ikke ut som et lag som kjemper for å holde seg i ligaen.

- Vi greide ikke å tilvenne oss hurtig nok den forandringen som Spurs gjorde med sitt system i siste kamp og det vil ikke skjer igjen. Det vil bli en interessant kamp på fredag kveld.

Om Mo Salah

- Folk snakker om hvor mange kamper han ikke har scoret i, men det virker ikke å bekymre han. Det dreier seg om hvor hardt du arbeider, det å gjøre det samme om igjen og om igjen, og en dag vil ballen sprette din vei.

- Det var et selvmål mot Tottenham, men det var headingen til Mo som fremprovoserte det. Det føltes som at det var hans scoring. Det at Mo var i den situasjonen kom fra treningsfeltet med et innlegg fra en klarering. Det var virkelig fornøyd når jeg så det om igjen etterpå.

Om Rhian Brewster

- Rhian fikk en smell i en duell med keeper og har fått en hoven hofte, så må vi se det an litt, sa Klopp angående comebacket til det langtidskadde angrepstalentet Rhian Brewster. - Det er fint å se ham tilbake. Han fyller 19 år denne uka, det er galskap og så mye å se fram til. Døren er vidåpen for ham.Har du innspill til journalisten?
[email protected]