– Nå tenker jeg på fotball når jeg legger meg og når jeg står opp

Jürgen Klopp tror skjebnen vil avgjøre om Liverpool kan løfte en pokal etter denne sesongen.

29. apr 2019 kl 14.26 Arild Skjæveland

Liverpool har spilt en fantastisk sesong. Laget er i semifinalen i Champions League der Barcelona venter, og har tatt 91 poeng av 108 mulige i Premier League.

Dersom Manchester City vinner sine to siste kamper blir det likevel ikke ligagull, men manageren sier det er opp til skjebnen.

– Fra utsiden ser det vanskelig ut tror jeg, og guttene leverer og leverer. Det er det som er kult. Resten er opp til skjebnen. Vi vet ikke. Vi må gjøre vårt beste, og se hva vi får igjen for det, sier Klopp til Premier League Productions.

Inne i en god periode

Manageren forteller at han nå tenker på fotball fra morgen til kveld.

– Vi er inne i en veldig god periode, og jeg tenker på fotball når jeg legger meg, og våkner opp og tenker på en lagoppstilling eller en spiller som løper fra venstre til høyre og skyter. Sånn er det, sier han.

– Det er ikke alltid bra, men for øyeblikket er det bra, for det er bare positive tanker. Dersom du har vunnet forrige kamp kan du se for deg at du kan vinne den neste i fotballen. Dersom du tapte forrige kamp er det så vanskelig å se for seg at den neste skal vinnes. Sånn er livet konstant.

– Vi har vunnet noen kamper, og er inne i en god periode. Jeg setter pris på det. For noen uker siden spurte noen meg om jeg kunne kose meg med den periode, og jeg svarte «egentlig ikke, det er jobb», og det er jobb, men jeg liker hvordan laget mitt håndterer situasjonen. Jeg er veldig stolt over guttene og hvordan de håndterer det.

Barcelona - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]