Kan bestilles nå:Ny retroinspirert hjemmedrakt

Liverpools drakt for sesongen 2019/20 fortsetter i den mørke røde fargen. Pepper Red, som New Balance kaller den.

18. apr 2019 kl 10.02 Einar Kvande

Drakta flørter med drakter fra storhetstiden, med hvite streker i designet som vi kunne se på drakta fra 1982/83, da en av våre ikoniske managere Bob Paisley regjerte. New Balance-kampanjen for sesongen 2019/20 går under navnet «Live It».

Kamptrøya har Bob Paisleys autograf på innsiden av nakken – og de evige flammene på utsiden. Brodert klubbmerke og NB logoen. Drakta er laget i NB DRY som sørger for å ta bort fukt fra huden og holde deg fresh - uansett hva som skjer på banen.

Drakten sendes ut fra KopShop 9.mai.

Du kjøper hjemmedrakta for barn og voksne her hos KopShop https://www.kopshop.no/nb-no/

PEPPER RED:
PEPPER RED:  Det er hva New Balance kaller fargen på den nye hjemmedrakten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]