Ønsker en siste treningskamp i midtuken før neste sesong

Tottenhams nye stadion er fortsatt en mulighet for treningskamp i juli.

24. apr 2019 kl 17.54 Arild Skjæveland

Terminlisten for neste sesong kommer torsdag 13. juni, og Premier League-sesongen 2019-20 sparkes i gang 10. august. Noen dager før ønsker Liverpool å få på plass en treningskamp foran egne supportere, rapporterer Liverpool Echo.

Liverpool er i full gang med å planlegge sommerens pre-season, og på tirsdag ble tre kamper i USA bekreftet. Jürgen Klopps lag skal møte Borussia Dortmund i Indiana 19. juli, Sevilla i Boston 21. juli, og Sporting Lisboa iNew York 24. juli.

Når laget returnerer fra USA, ønsker Klopp å ta med seg troppen på en treningsleir i Europa.

Ønsker kamp på Anfield

Dersom Manchester City vinner FA cupfinalen, vil Liverpool garantert spille om Community Shield på Wembley helgen før sesongstarten. IfølgeJames Pearce i Echo ønsker klubben også en treningskamp på Anfield i midtuken før ligafotballen blir satt i gang.

Take That, Bon Jovi og Pink skal alle ha konserter på Anfield til sommeren.

Liverpool undersøker også muligheten for å ha en treningskamp i slutten av juli, enten i England eller et annet sted i Storbritannia. Ifølge Pearce er Millenium Stadium i Cardiff, Wembley, og Aviva Stadium i Dublin alle opptatt. Derfor er Tottenhams nye stadion et alternativ, i en kamp der Napoli er ventet å bli motstander.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]