Palace har store utfordringer i forsvaret før møtet med City

Dett blir trolig et stopperpar fra Merseyside mot City på søndag.

12. apr 2019 kl 23.25 Arild Skjæveland

Med Manchester Citys tøffe kampprogram, og med en kvartfinale i Champions League på onsdag de er nødt til å vinne, vil mange røde håpe at Selhurst Park kan være et sted Pep Guardiolas menn snubler i ligaen.

Det gjenstår seks kamper i Premier League, og selv om de skal møte Tottenham hjemme og Manchester United borte, er dette sett som en av de tøffere oppgavene som gjenstår. Palace slo City 3-2 på Etihad Stadium tidligere denne sesongen.

Crystal Palace - Manchester City spilles før Liverpool - Chelsea. Palace - City er kl. 15.05, mens kampen på Anfield har avspark kl. 17.30. Begge kampene sendes på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

STARTER TROLIG:
STARTER TROLIG:  Roy Hodgson vil trolig starte med et stopperpar fra Merseyside.

Stopperpar fra Merseyside

Roy Hodgson holdt i dag sin pressekonferanse foran kampen, og kunne bekrefte at James Tomkins er ute for resten av sesongen med en lyskeskade. Fra før er Mamadou Sakho ute resten av sesongen med en kneskade. Det betyr at begge de to førstevalgene på stopperplass er ute for «the Eagles» i søndagens kamp.

Trolig vil det bety at Hodgson må bruke Scott Dann og Martin Kelly i midtforsvaret. 32 år gamle Dann er født i Liverpool, og er tidligere sesongkortholder på Anfield. Da han spilte for Birmingham og Sir Kenny Dalglish var manager for de helrøde, var Dann ofte en stopper som ble linket til klubben.

Denne sesongen har Dann kun spilt fem ligakamper, og bare tre av dem har kommet fra start.

Palace sin andre tilgjengelige stopper er Martin Kelly. 28-åringen er fra Whiston utenfor Liverpool, kom opp fra Liverpools akademi, og debuterte for LFC i 2008. Han fikk 62 kamper for klubben. I 2014 ble han solgt til Crystal Palace.

I 2018-19 sesongen har han spilt i åtte Premier League-kamper.

Så selv om begge førstevalgene i Palace sitt midtforsvar er ute - blir det trolig to menn med sterk tilknytning til Liverpool som skal stoppe Sergio Agüero og co på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]