Gomez aktuell som mulig innbytter, ikke fra start

James Milner og Jürgen Klopp møter pressen i Porto. Se video.

16. apr 2019 kl 19.45 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp:


Om Porto


- Vi har hatt en god sesong, en positiv sesong, men vi er ikke her for å feire det. Vi må fortsatt kjempe for alt, i hver eneste kamp.

- Porto vil få minst to spillere tilbake som de ikke hadde i den første kampen. De vil prøve å få en "kick start". Det er det jeg fokuserer og tenker på, ikke hva vi har gjort tidligere denne sesongen.

- Jeg tror ikke jeg vil få noen overraskelser, men vi er forberedt. I den første kampen var det veldig åpent fram til 2-0. Porto er et virkelig bra lag. De vet hvordan de skal styre en kamp og publikum vet.

- Vi er her for å avansere til neste runde. Porto har vunnet alle deres hjemmekamper så langt (i CL). Vi må vise oss fra vår beste side igjen.

Om brasilianere i LFC


- Brasil har spillere av verdensklasse hele verden rundt. Da jeg vokste opp fortalte min far meg at Pelé var den beste spilleren han noen gang hadde sett.

- Vi hentet inn Alisson og Fabinho, ikke fordi at de er brasilianere, men fordi at de er virkelig gode fotballspillere.


Om Joe Gomez


- Joe blir bare bedre og bedre, kan han spille 90 minutter i Champions League? Jeg er ikke sikker, men det er ikke noe jeg behøver å tenke på. Kan han komme innpå å gjøre en god jobb? Ja, uten tvil.







Har du innspill til journalisten?
[email protected]