Sadio Manés tanker om VAR-avgjørelsen som ga Liverpool ledelsen i Porto

Liverpools første mål ble gjenstand for mye diskusjon.

18. apr 2019 kl 08.26 Einar Kvande

– Jeg trodde jeg var i offside, om jeg skal være ærlig, sa Mané til BT Sport da han fikk spørsmål om åpningsmålet etter 26 minutter.

Senegaleseren var glad for at hans instinktive antagelser viste seg å være feil, da scoringen ble et vannskille i en kamp som vertene hadde dominert inntil da.

– Jeg sa til guttene at vi bare må stå på videre, men da gjorde de meg oppmerksom på at vi måtte vente på avgjørelsen. Jeg ble overrasket. Det var et viktig mål, men det viktigste var selvsagt å kvalifisere seg for semifinalen, og det klarte vi, noe som er stort, fortsatte Mané.

På hæla

Liverpool var på hæla de første 25 minuttene av kampen, men mye av lufta gikk ut av Porto-ballongen med den scoringen.

– Starten av kampen var vanskelig. Men vi har en god lagånd. Vi ga aldri opp. Vi prøvde å presse hardt som et lag. Vi skapte mange sjanser, og scoret mange mål, så jeg synes vi fortjente seieren, avsluttet Mané intervjuet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]