Til sammen har de tilbrakt 29 måneder på behandlingsbenken

Nå er langtidsskadet trio snart aktuelle for førstelagsspill.

15. apr 2019 kl 10.00 Einar Kvande

De spilte alle tre da Liverpool U23 slo Leicester 6-0 søndag.

Alex Oxlade-Chamberlain spilte 45 minutter, mens Joe Gomez fikk en time på banen før han ble byttet ut.

Rhian Brewster, som fortsatt ikke har debutert for Liverpools førstelag, scoret det første målet etter 13 måneder på sidelinja.

Trenger minutter på banen

Oxlade-Chamberlain var en svært viktig spiller for Jürgen Klopp på det tidspunktet han fikk en alvorlig båndskade i høyre kne, i Champions League-semifinalen mot Roma for 12 måneder siden.

MÅLFARLIG:
MÅLFARLIG:  Rhian Brewster finner igjen veien til nettmaskene for Liverpool U23.

– Det har gått lang tid, sa Klopp på fredag.

– Han spilte 40 minutter for U23-laget mot Derby, og så 60 minutter i en intern-kamp. Han trenger flere minutter på banen, la manageren til.

Og på søndag fikk han altså en halv omgang til.

Positivt for Joe

Joe Gomez ble taklet ved dødlinja og sendt i reklameskiltene av Burnley-kaptein Ben Mee da 18 minutter var spilt på Turf Moor onsdag 5. desember, og fikk et brudd nederst i ankelen.

London-gutten var gjennom en vellykket operasjon den 4. februar, og var tilbake i full trening 26. mars, men må bygge opp igjen basisformen før han er aktuell for spill. Noe overraskende satt han på benken i første kamp mot Porto 9. april, samme dag som han egentlig skulle spille en treningskamp.

– Det ser positivt ut med Joe Gomez, men vi må sørge for at disse spillerne virkelig er klare. De fikk alvorlige skader. Vi ønsker å ha dem i fremtiden, ikke bare for en kamp. Det er derfor vi tar dette så seriøst som mulig, uttaltr Klopp på fredag.

Etter over fire måneder på sidelinja er ikke combacket så langt unna nå for Gomez.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]