U18 reddet ett poeng på slutten

Nå blir det tøft å vinne U18-tittelen.

3. apr 2019 kl 19.08 Arild Skjæveland

Liverpool U18 spilte i dag mot West Bromwich Albion, og alt så ut til å gå etter plan. Ifølge Echo ga Fidel O’Rourke de unge røde ledelsen, før Bobby Duncan la på til 2-0 med sitt 28. mål for sesongen.

Det gjør at Duncan har scoret like mange som Paul Glatzel denne sesongen. Glatzel mistet dagens kamp med en skade.

Stanley Asomugha og Harry Williams svarte for WBA, og åtte minutter ut i den andre omgangen ga 15 år gamle Louie Barry West Brom ledelsen 3-2.

Yasser Larouci reddet ett poeng for Barry Lewtas sine gutter i siste minutt. Kampen endte 3-3.

På andreplass

Liverpool U18 ligger på andreplass i Premier League nord, to poeng bak Derby County. Et ekstra problem er at Derby har én kamp til gode.

For Liverpools del gjenstår det tre kamper av årets ligasesong. De unge røde skal også spille finale i FA Youth Cup mot Manchester City.

Lagoppstilling: Atherton, N. Williams, Savage (Larouci, 45), R. Williams, Brookwell, Ritaccio, Sharif, Bearne (Dixon-Bonner, 67), O'Rourke, Duncan, Longstaff (Boyes, 63).

Ubrukte reserver: Winterbottom, Walls