U23 snudde 0-2 til seier

Imponerende snuoperasjon fra Neil Critchleys gutter.

6. apr 2019 kl 18.11 Arild Skjæveland

Liverpool og Chelsea lå side om side i Premier League 2 før dagens kamp på akademiet i Kirkby. Begge lag hadde 28 poeng, men Liverpool hadde to flere plussmål enn London-laget.

Det var Chelsea som kom best igang, og tok en tidlig ledelse. De doblet til 2-0 da en halvtime var spilt. Så våknet Liverpool, rapporterte Andy Kelly fra akademiet.

Curtis Jones ble felt inne i boksen, og hjemmelaget fikk straffespark. Fra 11 meter var Ben Woodburn sikker. 1-2 var stillingen til pause.

Tidlig i den andre omgangen utlignet Abdi Sharif for rødtrøyene, før Curtis Jones ble den store helten med en kjempescoring helt på slutten.

Lagoppstilling: Kelleher, Whelan, Gallacher, Hoever (Masterson, 79), Johnston, Coyle, Woodburn, Sharif, McAuley, Lewis (Bearne, 79), Jones.

Ubrukte reserver: George, Juanma.