– Vi dominerte kampen

– Vi spilte en meget god kamp og dominerte kampen. Det sa Gini Wijnaldum, som sto bak 1-0-målet mot Cardiff.

21. apr 2019 kl 19.38 Tor Sandø

En jublende glad Georginio Wijnaldum løp bak målet i Cardiff etter å ha gitt Liverpool ledelsen tolv minutter ut i andre omgang.

– Det var noe ekstra å score det målet. Når du er på dette tidspunktet i sesongen så er alle målene særdeles viktige og kan være avgjørende. Jeg ble glad, medspillerne var glade og fansen glade, sa nederlenderen i intervjuet med BT Sport etter kampen.

Vanskelig

Wijnaldum innrømmet at svakt plasserte Cardiff gjorde det vanskelig for Liverpool.

– Vi visste jo at det ble vanskelig. Cardiff vannet ikke banen, noe vi også visste. Spillet vårt glir litt lettere når banen er våt. Men det var bare å forholde seg til at det var slik. Det ble ikke det store problemet og seieren var fortjent. Selv om det var stor intensitet i kampen, kontrollerte vi kampen. De hadde noen sjanser, men alt i alt var dette greit, sa Wijnaldum.

Han fikk også spørsmål om at målet han scoret var et trekk som laget har trent spesielt på.

– Vi har våre innøvde trekk både på første og andre stolpe og vi snakket om det i pausen at det kunne være muligheter i det rommet som jeg var og scoret. Det var fantastisk å se den ballen gå i mål, sier Wijnaldum.

Straffemål

2-0-målet ble scoret fra straffesparkmerket av James Milner, da han sendte Cardiff-keeper Etherige feil vei og smelte ballen til venstre for keeper.

Etter målet ble det jubel og gåstol-feiring.

– Jeg har fått noen kommentarer fra medspillerne om at jeg er eldre enn dem, så det var et svar på disse, sa Milner i intervjuet etter kampslutt.

Innbytter Milner fikk spørsmål om det var mer nervepirrende å sitte og se på kampen enn å spille selv.

– Ja, forsåvidt. Når du er innpå kan du bidra selv, mens når du sitter på innbytterkampen så har du mindre kontroll på det som skjer på banen. Vi spilte en god kamp, var tålmodige og ventet på sjansene vi visste ville komme, sa Milner.

Avslutningsvis kom det også spørsmål om tittelkampen med Manchester City.

– Vi må bare fortsette å svare og sette press på dem og vinne kampene vi har igjen. Så får vi se til slutt om det er nok, sa Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]