Wilson ble helten på overtid

Den utlånte angriperen scoret ikke bare ett, men to mål på overtid.

22. apr 2019 kl 18.59 Arild Skjæveland

Derby gikk mot et svært kritisk 0-0 resultat hjemme mot et Queens Park Rangers-lag uten noe å spille for i dagens kamp i Championship.

Frank Lampard sitt lag er var helt avhengig av å ta tre poeng for å henge med i kampen om play-off, der det er veldig tett om den viktige sjetteplassen som er siste plass som gir en mulighet til opprykk gjennom play-off.

Utlånte Harry Wilson startet kampen på høyresiden av Derbys angrep - og det var 22-åringen som skulle bli helten.

To på overtid

Wilson var nære på med to frispark i ordinær tid, men sparte scoringene til overtiden. Det ble lagt til hele ni minutter. Fire minutter inn i overtiden fikk Derby straffespark.

Det satte Wilson nede til høyre, via målvakten. 11 minutter på overtid kontret han inn sitt andre for dagen.

Det var hans 15. og 16. mål for Derby denne sesongen. Han har også fire målgivende på sine 42 kamper for klubben.

Resultatet sendte Derby opp på den viktige sjetteplassen. De er á poeng med Middlesbrough på sjuendeplass, og poenget foran Bristol City på åttende - men har en kamp til gode på begge de to lagene.