TO PÅ RAD:  Trent Alexander-Arnold vil trolig bli den yngste spilleren som starter to Champions League-finaler på rad.

Alexander-Arnold kan skrive seg inn i historiebøkene

Kan bli den yngste som starter to Champions League-finaler på rad.

Det nærmer seg Champions League-finale i Madrid, og vi er bare 11 dager unna oppgjøret mot Tottenham på Wanda Metropolitano.

Trent Alexander-Arnold startet fjorårets finale mot Real Madrid i Kiev, bare 19 år gammel. Nå er han 20, og dersom han starter i Madrid, vil han bli den yngste spilleren som har startet i to finaler på rad i Europas gjeveste klubbturnering, ifølge Liverpoolfc.com

Den yngste frem til nå har vært Christian Panucci. Han startet finalene for AC Milan i 1994 og 1995, og var 22 år gammel i finalen mot Ajax i 1995. Alexander-Arnold fyller ikke 21 år før 7. oktober.

Strålende form

Alexander-Arnold viste fantastisk form de siste ukene av sesongen. I kampene i april og mai har han tall som nesten ingen andre kan vise til - uansett posisjon.

Fra 4. april til 12. mai har han spilt ni kamper for Liverpool. I de ni kampene leverte han utrolige 11 (!) målgivende. Den eneste kampen han ikke var nest sist på ballen på en scoring var hjemme mot Chelsea i 2-0 seieren 14. april.

Alexander-Arnold ble til slutt Liverpools fremste servitør denne sesongen, med 17 målgivende i alle turneringer. 13 i Premier League, og fire i Champions League. Bare Eden Hazard (15) og Ryan Fraser (14) hadde flere målgivende i ligaen denne sesongen.

I Champions League har Jordi Alba, Kylian Mbappé, Leroy Sané og Dusan Tadic alle fem - så fortsetter Trent med formen han har vist mot slutten av sesongen, kan han fort klatre til topps.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+
16.07.2019 kl 06:58

Til USA uten seks toppspillere

Det blir tynt i rekkene framover på banen når Liverpool skal spille tre treningskamper i USA.

+
15.07.2019 kl 21:24

Ny unggutt på skadelisten

Liverpools unge back Anderson Arroyo skal ha brukket foten på trening, og vil gå glipp av resten av sesongoppkjøringen.

+